© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Dinamo Riga – Jokerit: Narripaidat selkeä suosikki

KHL
Dinamo Riga – Jokerit
Maanantai 06.01. klo 19:30

Loppiaisena kotimaan kiekkosarjat vetävät henkeä, mutta KHL:ssä sentään tapahtuu: Jokerit matkaa Latviaan, jossa paikallinen Dinamo Riga yrittää horjuttaa hyvässä iskussa olevia narripaitoja. Molemmilla joukkueilla on kaksi voittoa alla, mutta joukkueet löytyvät eri puolella Läntisen konferenssin sarjataulukkoa.

Dinamo Riga on konferenssin toiseksi viimeisenä, eikä jatkopeleistä ole enää toiveita. Ennen joulua joukkue möi Brandon McMillanin Avangard Omskiin, joka luonnollisesti heikentää joukkuetta. Riga tekee silti hyvällä asenteella töitä ja toteuttaa edelleen puolustusorientoitunutta taktiikkaansa tinkimättä. Alla on niukat voitot Barysista ja Minskistä, joten latvialaiset voivat haastaa hyvävireiset Jokerit hyvällä itseluottamuksella.

Jokerit on parantanut otteitaan pitkin kautta ja viimeksi kotona kaatui itse SKA Pietari tennislukemin 6-0. Tämä on pietarilaisseuran suurin tappio KHL:ssä. Jokerien taisteluilme oli todella raikas ja asiat loksahtivat kohdalleen. Lauri Marjamäki voikin olla tyytyväinen asioiden kulkuun. Riga on erilainen vastus – tasoltaan todella paljon vaatimattomampi, mutta sitkeä. Niinpä löysäilyyn ei ole varaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokerit on todella selkeä suosikki maanantaina. Vetosuosituksena otan vähintään kahden maalin voitto: Tasoitusveto, Jokerit -1.5 kertoimella 2,07. Jos esityksessä ei tapahdu notkahdusta, Jokerit pystyy tämän tasoituksen kyllä hoitamaan.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.