Älä missaa tätä! Liiga-ottelu katsottavissa suorana ja ilmaiseksi

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Sub-kanava näyttää joka toinen perjantai ilmaiseksi yhden liigaottelun suorana lähetyksenä. Tällä kertaa tv-ottelussa vastakkain asettuvat Pelicans ja SaiPa.

Sub-kanava mainostaa sosiaalisessa mediassa, että liigaottelu on katsottavissa heidän kanavallaan kello 18.30. Tätä ennen ottelua ennakoidaan Liigalive 360 -studiolähetyksessä, joka käynnistyy jo kello 18.00.

Pelicansin ja SaiPan välisessä ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet kaipaavat kipeästi pisteitä. SaiPa on tällä hetkellä niukasti pudotuspeliviivan alapuolella sijalla 11. Pelicans on puolestaan sijalla 13 – neljä pistettä lappeenrantalaisia perässä.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!