© Kuva: Leijonat.fi

Venäjä – Suomi: Turnaus päätökseen ulkojäällä

Euro Hockey Tour
Venäjä – Suomi
Sunnuntai 15.12. klo 15:00

Leijonat päättävät reissuntäyteisen viikkonsa sunnuntaina Pietarissa, jossa pelataan ulkoilmaottelu Venäjää vastaan samalla stadionilla, jolla Huuhkajat tulevat pelaamaan EM-kisoissa ensi kesänä. Ulkopelit ovat jääkiekossa täysin omanlaisiaan tapahtumia – olosuhteet saattavat poiketa normaaleista jäähallioloista kovastikin. Sunnuntaiksi Pietariin on luvattu pari astetta lämmintä ja mahdollisesti vähäistä räntäsadetta.

Isäntäjoukkue Venäjä pelasi lauantaina Tshekkiä vastaan ja oli tiukoilla laadukkaan vastuksensa kanssa. Tshekki kuroi Venäjän ensimmäisen erän johdon sisukkaasti kiinni. Venäjä tarvitsi ottelun voittamiseen lopulta jatkoajan ja rangaistuslaukaukset. Ottelu oli erittäin korkealaatuinen ja pelillisesti Venäjä on ollut molemmissa turnauksen otteluissa hyvä. Sunnuntain otteluun Leijonat saa muutaman tunnin lepoedun isäntämaahan verrattuna, sillä Venäjän ottelu pelattiin lauantaina myöhemmin.

Leijonat pelasi lauantaina Ruotsia vastaan ja uneliaan ensimmäisen erän jälkeen Leijonat osoitti paremmuutensa. Tre Kronor pelasi luvattoman löysästi ja Jukka Jalosen suojatit käyttivät annetun löysän hyväkseen. Sokerina pohjalla muutenkin upean ottelun pelannut Frans Tuohimaa tälläsi kiekon Ruotsin tyhjään reppuun ottelun kauniiksi lopuksi. Ottelu antoi varmasti itseluottamusta varsinkin Leijonien nuoremmalle kaartille.

Lyö vetoa ottelusta:

Kunnioitan perusluokkaa sen verran, että uskon Venäjän päättävän ulkojäällä turnauksensa suoraan voittoon. Vetosuositus on siis Venäjä voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,83.

Tämän tipsin myötä pelivihjeet jäävät pienelle joulutauolle. Takaisin lauteille palataan Tapaninpäivänä alkavien nuorten MM-kisojen myötä. Petsipappa toivottaa kaikille lukijoille oikein hyvää ja rauhallista Joulua.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.