Vedonlyöntiyhtiö povaa: tässä ovat MM-kisojen voittajasuosikit – Nuoret Leijonat haastajaporukassa

© Kuva: Leijonat.fi

Nuoret Leijonat lähtee jääkiekon U20-MM-kisoihin puolustavana mestarina. Vedonlyönnissä Leijonat on varsin odotetusti nelossuosikki, edellään tutut maat: Kanada, Venäjä ja USA.

Viime kisojen maailmanmestareista mukana ovat yhä Rasmus Kupari, Ville Heinola ja Toni Utunen. Yksi erityisen mielenkiintoinen nimi on hiljattain vasta 17 vuotta täyttänyt Kärppä-hyökkääjä Aatu Räty, joka onkin kaukalossa suurennuslasin alla.

17-vuotiaana alle 20-vuotiaiden kisoissa on nimittäin aiemmin debytoinut melkoisen mielenkiintoisia nimiä, kuten Sidney Crosby (6 ottelua, 2+3 pistettä), Connor McDavid (7 ja 1+3) ja Alex Ovetshkin (6 peliä, 6+1).

Rädyn saalis muotoutunee pitkälti sen mukaan, saako Leijonat mukaan Anton Lundellin. Sentterilupaus loukkaantui marraskuussa mutta saattaa sittenkin olla mukana Tshekissä, mikäli lääkärit antavat peliluvan. Tällöin Kupari ja Lundell valtaisivat kahden johtoketjun sentteritontit.

Nuorten Leijonien ottelut ovat olleet viime vuosina usein Pohjois-Amerikan kellonaikojen takia yöpelejä, mutta nyt vanhalla mantereella pelattaessa katselumahdollisuudet ovat jälleen otollisemmat. Avausottelu Ruotsia vastaan pelataan tapaninpäivän iltana klo 20 alkaen.

Lähde: NordicBetin tiedote