© Kuva: Leijonat.fi

U20 Suomi – Slovakia: Voittotili auki

Nuorten MM-kisat
Suomi – Slovakia
Lauantai 28.12. klo 16:00

Suomen nuoret Leijonat jatkavat nuorten MM-kisoja lauantaina ottelulla Slovakiaa vastaan. Ruotsille kärsityn katkeran jatkoaikatappion jälkeen kiekkokansa odottaa voittotilin avaamista huomattavasti kevyempää Slovakiaa vastaan. Suomen luokkaetua tasoittaa hieman, että Slovakialle kyseessä on käytännössä kotiottelu.

Slovakia ei vakuuttanut ensimmäisessä, jopa kisojen A-ryhmässä säilymisen kannalta elintärkeässä ottelussa Kazakstania vastaan. Joukkueen peli oli sekavaa, pelaajat tekivät räikeitä henkilökohtaisia virheitä ja hölmöilivät myös jäähyjen kanssa. Tosin tämänvuotinen Kazakstan on ensimmäisissä peleissään näyttänyt odotettua paremmalta. Aivan ottelun lopussa slovakialaiset tekivät voittoon tarvittavat osumat. Silti slovakialaiset eivät saa perjantain ottelusta puhtaita papereita ja Suomea vastaan samanlaisella esityksellä on luvassa vaikeuksia.

Suomi sinnitteli Ruotsin kanssa jatkoajalle, mutta oli pelillisesti melko pahasti jyrän alla. Justus Annusen jumalmoodi maalissa toi kuitenkin ottelusta yhden pisteen. Pelillisesti nuoret Leijonat eivät näyttäneet ollenkaan valmiilta ja Raimo Helmisen hovilla on rutkasti töitä ennen Slovakia-peliä. Rasmus Kupari loukkaantui ikävän näköisesti ja olisi suuri yllätys, jos mies pelaisi lauantaina. Virheiden määrän on joka tapauksessa vähennyttävä ensimmäisestä pelistä.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikesta huolimatta Suomelle ei ole tällä hetkellä kovin helppoa tehdä maaleja ja Slovakian vaatimattomalle nipulle se voi olla jopa ylivoimaista. Otan vetosuosituksen Slovakian maalimäärästä eli veto on voitollinen jos slovakit tekevät korkeintaan yhden maalin: vetosuositus on Slovakian maalit: alle 1.5 kertoimella 2,04.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.