Taylor Hallin siirto vain ajan kysymys? Coloradon megatähdeltä tyhjentävä kommentti

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devilsin megatähti Taylor Hallin ympärillä pyörivä siirtokohu sai lisää bensaa liekkeihin varhain lauantaiaamuna valmennuksen jätettyä miehen kokoonpanon ulkopuolelle vierasottelussa Colorado Avalanchea vastaan.

NHL:n toissa kauden arvokkaimpana pelaajana palkitun kanukkilaiturin on povailtu siirtyvän jo lähipäivinä juuri Avalanchen riveihin. Coloradon kirkkain tähtipelaaja Nathan MacKinnon myönsi ottelun jälkeen ottavansa kanukkitähden vastaan avosylin, mikäli siirto Kalliovuorille toteutuisi.

– Se olisi mahtavaa. Haluaisin toki tänne muitakin pelaajia, kuten Sidney Crosbyn, Connor McDavidin ja muita. Se (Hallin siirto) on mahdollista, mutta pidämme myös nykyisestä joukkueestamme, MacKinnon kommentoi Denver Postille.

Huolimatta 3-1-voitosta MacKinnon ei ollut tyytyväinen oman joukkueensa esityksiin.

– Mikäli haluamme taistella Stanley Cupista, nyt nähty esitys ei ole riittävä, supertähti kommentoi voittoa idän heikoimpiin joukkueisiin tällä kaudella lukeutuvasta Devilsistä.

Colorado nousi voiton myötä takaisin NHL:n läntisen konferenssin piikkipaikalle. Siirtohuhuissa pyörivälle Hallille siirto sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Avalanchen sotisopaan olisikin taatusti enemmän kuin mieluinen aikainen joululahja.