KHL:n puolustajien pistepörssin kärkisijat ovat tällä hetkellä todella yllättäen suomalaispelaajien hallinnassa.

Luultavasti kukaan ei osannut edes arvella ennen kauden alkua siitä, että vuodenvaihteessa KHL:n puolustajien pistepörssiä johtaisi 34-vuotias Juuso Hietanen. Dinamo Moskovan konkari on päässyt tällä kaudella mainioon vireeseen, kun 42 ottelussa on syntynyt peräti 30 (12+18) tehopistettä.

Toisena kyseisessä pistepörssissä on puolestaan Jokereiden Mikko Lehtonen, jolta osattiin odottaa jo ennen kauden alkua kovaa kautta. 39 ottelussa on kevään maailmanmestari on saalistanut 28 (11+17) tehopistettä.

Suomalaiset pitävät tällä hetkellä takanaan kovia nimiä, sillä kolmantena on kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Vjatseslav Voinov, joka edustaa nykyisin Avangard Omskia. Neljäntenä on sen sijaan Salavat Julajev Ufan tähtipuolustaja Philip Larsen.

Halutessasi voit tutustua KHL:n tilastoihin tarkemmin täältä.