Yle kirjoitti perjantaina, ettei se välitäkään jääkiekon alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisojen otteluita kanavillaan. Slovakiassa ei tehdä tv-tuotantoa, eikä tarpeeksi hyvänlaatuista kuvasignaalia ole saatavilla.

– Ja näin. Onhan tämä touhu taas melkoista pelleilyä. Peiliinkatsomisen paikka myös Yle Urheilulla, joka ei ilmeisesti ole etukäteen varmistanut kisajärjestäjien kuvamateriaalin laatua. Toki suurin syyllinen on välinpitämätön Kansainvälinen Jääkiekkoliitto, naisjääkiekon asiantuntija Jarno Tuokkola twiittasi.

Jarno Tuokkola

@utuoja
Ja näin. Onhan tämä touhu taas melkoista pelleilyä. Peiliinkatsomisen paikka myös @yleurheilu'lla, joka ei ilmeisesti ole etukäteen varmistanut kisajärjestäjien kuvamateriaalin laatua. Toki suurin syyllinen on välinpitämätön @IIHFHockey.
#naiskiekko
#tyttöleijonat

Yle Urheilu

@yleurheilu
Jääkiekon alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisat eivät näy Ylen kanavilla heikon kuvasignaalin vuoksi yle.fi/urheilu/3-1113…

– Tyttöleijonat-ottelussa näkyy taas hyvin arvostus naiskiekkoa kohtaan. En odottanut ottelun verkkolähetykseltä paljon, mutta toteutus alittaa vähäisetkin odotukset räikeästi. Pohjanoteeraus. Sentään itse peli tasan avauserän jälkeen, Tuokkola postasi tapaninpäivänä Suomi-USA-pelin kalansilmänäkymästä.

Jarno Tuokkola

@utuoja
#Tyttöleijonat-ottelussa näkyy taas hyvin arvostus #naiskiekko'a kohtaan. En odottanut ottelun verkkolähetykseltä paljon, mutta toteutus alittaa vähäisetkin odotukset räikeästi. Pohjanoteeraus. Sentään itse peli tasan avauserän jälkeen.

Suomi jatkoi eilen tapaninpäivänä alkanutta turnaustaan perjantaina Kanadaa vastaan alkulohkon toisella ottelullaan. Peli oli käynnissä tämän uutisen julkaisuhetkellä. Tyttöleijonat taipui torstaina USA:lle lukemin 1-4.

Tämän vuoden kisat jatkuvat aina ensi vuoden puolelle. Sinivalkoiset ottivat vuosi sitten historian toisen mitalinsa voittamalla himmeimmät mitalit. Pronssiottelussa kaatui Venäjä.