Oho! Takellellen pelannut suomalaisvahti haki tappelua Pohjois-Amerikassa – vastustajaa ei löytynyt, pelaajalta hervoton reaktio: ”Seuraavaksi pitäisi yrittää torjua”

© Kuva: Ilari Isotalo

Texas Starsin ja Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin välillä pelattu AHL-ottelu päättyi sunnuntaiyönä todella kiihkeisiin tunnelmiin. Tähtipaidat voittivat 5-3 ottelun, jonka summerin soidessa tuomarit jakoivat kaikkiaan 46 jäähyminuuttia.

Näistä 12 meni suomalaisvahti Emil Larmille. Hän sai kakkosen lähdettyään keskialueelle ja päälle kympin epäurheilijamaisesta käytöksestä. Viime kevään suomenmestari lähti hakemaan tappelua, josta ei kuitenkaan tullut yhtään mitään.

Larmi oli kaukalossa ilman pottaa ja hanskoja hakiessaan vääntöä. Hänen käsimerkeistään saattoi tulkita sen, että pelaaja oli tässä täysillä mukana ja sitten kenties turhautunut, kun kukaan ei lähtenyt valsseille.

Näet pelistä ja Larmin tempauksesta koosteen ohesta.

HPK:sta viime kauden päätteeksi Tapparaan vain hetkeksi suunnannut ja sitten rapakon taakse vaihtanut veskari suhtautui tapaukseen huvittavalla, kenties itseironisella tavalla. AHL-kausi ei ole ottanut sujuakseen Larmilta.

– Olen sanonut, että tappelen tai teen maalin tällä kaudella. Nyt olen ainakin kokeillut molempia. Seuraavaksi minun pitäisi luultavasti yrittää torjua kiekkoja. Se on minun tehtäväni, nuorten maailmanmestari virnisteli Twitter-tilillään.

Lahtelaislähtöinen torjuja on pysäytellyt kiekkoja kauden viidessä ottelussa heikolla 86,1 prosentin varmuudella. Päästettyjen maalien keskiarvo on 4,43.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Mikä kaksikko! NHL:ssä yhteensä kahdeksan pinnaa latoneet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen kehuvat toisiaan kilpaa – ”Joskus tämä tuntuu helpolta”

Sama piina jatkuu viikosta toiseen NHL:ssä! Mikko Rantasen tähdittämälle Coloradolle lunta tupaan voitosta huolimatta – rottapelaaja teloi suurlupauksen

Huikea haastattelu! Sebastian Ahon kommentit keskeytyivät, syynä villi yleisö – katso video

Aleksander Barkov lähenee NHL:ssä kahta pörssikärkeä – suomalaiselta ällistyttävä näyte voittopelissä: ”Olin vain, että voi hyvänen aika”

Ei hyvää päivää! Sebastian Aho takoi NHL:ssä hattutempun ja ennätystehot: ”Ja arvatkaa kuka antoi syötön!”


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!