Nuorten Leijonien MM-urakalle makea alku – Patrik Puistola osui Ruotsin verkkoon

© Kuva: Leijonat.fi

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue on saanut vahvan alun MM-kisoille.

Nuoret Leijonat siirtyi Ruotsi-ottelussa 1-0-johtoon, kun avauserää oli pelattu reilut 16 minuuttia. Osuma syntyi juuri ylivoiman päätyttyä, kun Anttoni Honka tarjoili syötön takatolpalle ja Patrik Puistola siirsi Suomen johtoon. Maaliin syötön sai myös Kristian Tanus.

Molemmilla joukkueilla oli avauserässä muutamia maalipaikkoja, sillä Ruotsin Rasmus Sandin ja Suomen Antti Saarela pääsivät kertaalleen yksin läpi, mutta maalivahdit venyivät tilanteissa torjuntoihin. Nuoret Leijonat pääsi pelaamaan myös kertaalleen 5-3-ylivoimaa, mutta tuloksetta.

Halutessasi voit tutustua nuorten MM-kisojen lohkoihin, otteluohjelmaan, uutisiin ja muuhun kiinnostavaan sisältöön täältä.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?