Toista otteluaan pitkän loukkaantumisensa jälkeen pelannut Carolina Hurricanesin suomalaissentteri Erik Haula oli hurjalla pelipäällä myöhään aattoiltana Suomen aikaa pelatussa vierasottelussa Toronto Maple Leafsiä vastaan.

Haula iski joukkueensa neljännen ja kuudennen maalin hurjaksi maali-ilotulitukseksi kehkeytyneessä ottelussa. Suomalainen täydensi iltansa yhdellä syöttöpisteellä.

Leafs kiri vieraiden 4-6-johdon kiinni kolmannessa erässä kolmella minuutin sisään syntyneellä pikamaalilla nousten 7-6-johtoon. Maaleista kaksi viimeistä osumaa syntyivät kuuden sekunnin sisään.

– Kauden hienoin näytelmä, hehkutti Viasatin selostaja Antti Mäkinen Leafsin seitsemännen osuman jälkeen.

Toronto vei ottelun lopulta nimiinsä maalein 8-6. Kotijoukkueen supertähti Mitch Marner iski ottelussa hurjat tehot 2+3. Miehen tehoista molemmat maalit sekä syöttöpinna syntyivät vain minuutin sisään tulleen Leafsin loppukirin aikana. Hurricanesin suomalaisista tehoille ylsi myös maalisyötön tililleen saanut Teuvo Teräväinen.