Taylor Hallin lähtöä New Jersey Devilsistä on pidetty jo hetken aikaa lähestulkoon varmana. Laitahyökkääjä on ilmoittanut haluavansa menestyä, eikä Devils näytä tähän parhaalta ympäristöltä.

Lisäksi Devilsin GM Ray Shero ei ole halukas sitoutumaan pitkään kuuden tai kahdeksan vuoden sopimukseen, jota Hall jahtaa. Kilpailu Hallista käydään nyt muiden NHL-seurojen kesken.

NHL-toimittaja Renaud Lavoie jakoi sisäpiirintietoa tilanteesta TVA Sportsille.

– Yksi joukkue on askeleen edellä muita ja se on Colorado Avalanche. Miksi? Koska heillä on tilaa palkkakatossaan ja he voisivat tarjota hänelle pitkäaikaisemman sopimuksen, Lavoie kertoo.

Lavoien mukaan Devils haluaa Hallista puolustaja Bowen Byramin. Byram on Coloradon ykköskierroksen varaus viime kesältä. Hänet varattiin koko tilaisuuden neljäntenä. Tällä kaudella kanadalaispakki on pelannut 25 ottelua WHL:ssä tehoin 3+14=17.

– Juuri tällaisen pelaajan Devils haluaa. Minusta tuntuu, että he voisivat antaa hänet. Ehkä myös ykköskierroksen varauksen, mutta tiedättekö mitä? En usko, että pelaajia annettaisiin enempää, Lavoie sanoo.

– Avalanche ei halua kaupata häntä, mutta saadakseen Taylor Hallin ja viedäkseen joukkueen seuraavalle tasolle, joutuu maksamaan kovan hinnan.