NHL-omistaja vihjasi tähtikaksikkonsa jatkosta – seura luopumassa toisesta supertähdestään?

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin kokenut tähtikolmikko Aleksandr Ovetshkin, Nicklas Bäckströmiin ja Braden Holtby on muodostanut pääkaupunkilaisten kokoonpanon rungon jo useiden vuosien ajan.

Supertähtikolmikosta kahden viimeksi mainitun sopimus umpeutuu tulevana kesänä, ja myös Ovetshkin on aika ajoin leikitellyt ajatuksella uran päättämisestä Venäjällä.

Seuran omistaja Ted Leonsis kommentoi Bleacher Reportille tekevänsä kuitenkin kaikkensa ainakin venäläiskipparinsa sekä ruotsalaissentteri Bäckströmin pitämiseksi joukkueessa näiden peliurien päättymiseen asti. Sen sijaan Holtbyn tilannetta omistaja ei kommentoinut.

– Alex on todella, todella lojaali persoona samoin kuin Nick. Haluamme luoda jotain yhteistä myös jatkossa. Molemmat pelaajat ovat kertoneet haluavansa päättää täällä sen mistä kaikki alkoi ja pelata uransa loppuun täällä. Joten teemme töitä tämän eteen, Leonsis vahvisti.

32-vuotiaan Bäckströmin 10-vuotinen sopimus umpeutuu kesällä, ja ruotsalainen onkin kertonut useaan otteeseen halustaan jatkaa seurassa.

Capitalsin ykkösvahtina pitkään vaikuttaneen Vezina-voittaja Holtbyn jatko seurassa näyttää sen sijaan Bäckströmiä epätodennäköisemmältä. Capitalsilla ei ole välttämättä halua vastata rahallisesti sarjan nimekkäimpiin torjujiin lukeutuvan Holtbyn vapailta markkinoilta tulevana kesänä saamiin tarjouksiin, onhan 22-vuotias tulevaisuuden tähtivahtina pidetty Ilja Samsonov näyttänyt jo tämän kauden aikana olevansa valmis ykköstorjujan vastuuseen kenties jo ensi kaudella – huomattavasti Holtbya edullisemmalla sopimuksella.

Omistajan tuoreet kommentit saattoivatkin olla suora vihjaus Holtbyn lähdön puolesta.

LUE MYÖS: Taylor Hallin siirto vain ajan kysymys? Coloradon megatähdeltä tyhjentävä kommentti