© Kuva: Getty Images

New York Islanders – Buffalo: Iltapäiväpeli Nassau Coliseumilla

NHL
New York Islanders – Buffalo
Lauantai 14.12. klo 20:00

NHL:n Prime Time-pelit jatkuvat lauantaina ja parhaaseen katseluaikaan saadaan ruutuihin NY Islandersin ja Buffalon välinen ottelu. Joukkueet ovat Itäisen konferenssin parempaa puoliskoa: NY Islanders on idän taulukossa kolmantena, kun Buffalo on puolestaan seitsemännellä sijalla. Molemmat joukkueet tulevat tähän iltapäiväpeliin orastavassa voittoputkessa ja luvassa on mukava ottelu.

Torstaiyönä Islanders ryösti vieraspisteet Florida Panthersilta lukemin 1-3. Ottelussa Islanders teki toisen erän alussa kaksi ylivoimamaalia ja ratkaisevan niitin aivan ottelun lopussa tyhjään maaliin. Islandersin peli on näyttänyt alkukauden hyvin solidilta – toki notkahduksia tulee jokaiselle joukkueelle silloin tällöin, mutta voittopuolisesti peli-ilme on ollut hyvä. Barry Trotzin luotsaaman Islandersin puolustus on ollut kannattajien ilonaihe tällä kaudella, eikä vastustajalla ole hyvä olla Islandersin maalilla.

Buffalon Jack Eichel on huimassa pistevauhdissa, sillä maalit Nashville Predatorsia vastaan venyttivät hyökkääjään pisteputken jo viidentoista ottelun mittaiseksi. Hyvää kautta pelaavat Sabresin puolustajat Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju saalistivat ottelussa syöttöpisteen mieheen. Kokonaisuudessaan voitto vaikeaa kautta pelaavaa Predatorsia vastaan ei ollut täysin vakuuttava.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän isäntiä luokaltaan hieman parempina ja lisäksi Islanders on pitänyt tasonsa ottelusta toiseen paremmin kuin Sabres. Tähän Prime Time -otteluun lähtökohtani on kotivoitto ja vetosuositus on NY Islanders voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,90.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.