© Kuva: Getty Images

Minnesota – Dallas: Koivun juhlapeli sunnuntaina

NHL
Minnesota – Dallas
Sunnuntai 1.12. klo 22:00

Myös sunnuntaina saadaan nauttia prime time -herkusta suomalaisittain maittavilla mausteilla, kun Minnesota Wild ja Dallas Stars ottavat yhteen iltakymmeneltä Suomen aikaa. Ottelussa saavutetaan myös suomalaisittain komea merkkipaalu, kun Mikko Koivu pelaa 1000. NHL-ottelunsa. Koivu on pelannut kaikki NHL-pelinsä Wildissä ja on seuran historian pistepörssin ykkönen.

Minnesota murskasi edellisessä ottelussa Ottawan 7-2 ja venytti pisteputkensa jo kahdeksaan otteluun. Ottelu oli puoleen väliin numerollisesti tasainen, mutta sitten Minnesota meni menojaan. Joukkue teki pisteitä laajalla rintamalla. Koivu ei saanut tililleen tehopisteitä. Hiljattain NHL-uransa tyylillä aloittanut Kaapo Kähkönen oli ottelussa luukkuvahtina, mutta sunnuntaina nuorten MM-kultavahti saanee aloittaa maalilla.

Dallasilla on alla kaksi tappiota, jotka tulivat Chicagolle ja St. Louisille. Näissä otteluissa texasilaiset laukoivat yhteensä 70 kertaa, mutta saivat mustan reppuun ainoastaan yhden kerran – tämän ainokaisen maalin teki Bluesin reppuun Roope Hintz. Tehottomuus on tällä hetkellä siis jonkunlainen ongelma joukkueelle ja otteiden pitää parantua kotivahvaa Wildiä vastaan, jos pisteille meinataan päästä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusta tulee varmasti kova, eikä sisuuntunut Stars ole missään nimessä helppo vastus. Pidän Wildiä kuitenkin ottelussa suosikkina ja annan vetosuosituksen kotimenestyksestä: Minnesota voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,91.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.