Liiga-joukkueen urheilupomo lataa suorat sanat Suomen siirtomarkkinoista: ”Se on täysin älytöntä”

© Kuva: Juha Tamminen

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt arvostelee joukkueensa nettisivulla voimakkaasti Suomen pelaajamarkkinoita. Tappelu pelaajista ja valmentajista alkaa hänen mielestään joka vuosi hämmentävän aikaisin.

– Ylipäätään tämä Suomen siirtomarkkina on suoraan sanottuna vastenmielinen. Suomessa pitäisi olla sapelit ojossa jo kaksi viikkoa Pitsiturnauksen jälkeen kun ruvetaan kamppailemaan pelaajista. Se on täysin älytöntä ja jonkun tahon suomalaisessa jääkiekossa pitäisi viheltää peli poikki. En ymmärrä kenen etu tämä on, Sahlstedt täräyttää ja vertaa tilannetta muualle:

– Jos ajatellaan miten vaikka Ruotsissa tai Venäjällä toimitaan, niin ei siellä kukaan tee siirtomarkkinoilla mitään ennen joulua. Pelaajat pelaavat ja heidän arviointi on huomattavasti helpompaa puolen kauden jälkeen. Siinä kohtaa sitten urheilujohtajat rupeavat arvioimaan niin oman joukkueen pelaajien jatkamista kuin kiinnostusta ulkopuolelta tuleviin pelaajiin.

Sahlstedt kertoo Lukon tulevan kauden joukkueen rakentamisen olevan aikataulussa ja sopimuksia alettavan pikkuhiljaa julkaisemaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.