Siirtospekulaatiot NHL-megatähti Taylor Hallin ympärillä rauhottuivat hetkeksi miehen siirryttyä taannoin New Jersey Devilsistä Arizona Coyotesin riveihin.

Viimeistä sopimuskauttaan pelaavan supertähden uskotaan joka tapauksessa testauttavan arvonsa tulevan kesän vapailla markkinoilla, ja varsinkin yhden seuran arvioidaan lyövän ison tarjouksen tiskiin 28-vuotiaan laitahyökkääjän saamiseksi riveihinsä.

– On mahdollista, että Hall rakastuu Arizonaan ja allekirjoittaa 8-vuotisen jatkon seuran kanssa. Todennäköisemmin hän kuitenkin päätyy vapaille markkinoille, jossa yksi aggressiivisimmista miehen tavoittelijoista on suurella todennäköisyydellä New York Islanders. GM Lou Lamoriellolla on runsaasti tilaa palkkakattonsa alla, jopa sen jälkeen kun seura tekee kovan tarjouksen Mathew Barzalille, Boston Globe kirjoittaa.

”Saarelaisten” palkkakattotilanne olisi kieltämättä Hallin palkkaamisen tai ylipäänsä pelaajasta käytävän tarjouskilpailun kannalta herkullinen, onhan se käyttänyt kuudentoista pelaajansa ensi kauden sopimuksiin vasta 64,5 miljoonaa dollaria. Kesän tärkein tavoite mahdollisen Hallin hankinnan lisäksi onkin juuri rajoitetuksi vapaaksi agentiksi päätyvän Barzalin kiinnittäminen pitkällä jatkosopimuksella.

Lue Hallin agentit kommentit mahdollisesta jatkosopimuksesta Coyotesin kanssa täältä.