Maailmanmestari Jussi Olkinuoran loukkaantuminen näyttää olevan KHL-joukkue Admiral Vladivostokille kova pala. Kun leijonavahti joutui sivuun peleistä, on Admiral ottanut vain yhden voiton. Se irtosi runkosarjaan jäävästä onnettomasta Dinamo Minskistä.

Vladivostok on pelannut ilman suomalaista kuusi ottelua, ja tappiokierre jatkui varhain sunnuntaiaamuna sen hävitessä Amur Habarovskille jalkapalloluvuin 0-2.

Kierre ei ole sattumaa suomalaisvahdin ollessa sivussa. Aiemmin tällä kaudella Admiral ei ole pelannut tuloksellisesti yhtä surkeasti kuuden ottelun otannalla. Olkinuoran edustaman lauman maaliero kuudessa viime pelissä on surkea 9-20.

Admiral on pudonnut kierteen aikana jo ensimmäiselle jatkopeleistä karsiutuvan paikalle, eli itäisen konferenssin yhdeksännelle sijalle.

Joukkueen ykkösvahti Olkinuora on pysätellyt pikkumustia tällä kaudella 93,6 prosentin varmuudella. Pari peliä torjuneen Aleksandr Trushkovin vastaava tilasto näyttää lukemia 95,7, Anton Krasotkinin lukema on sekin mallikas 92,1.

Maajoukkueen mukana loukkaantuneen suomalaisen tilanteesta uutisoitiin taannoin ristiriitaisia tietoja. Ensiksi venäläismedia Allhockey.ru viesti, että pelaaja olisi sivussa koko loppukauden.

Sittemmin Admiral korjaili Twitter-tilillään tuota uutisankkaa. KHL-seuran mukaan ylävartalovamma vaatii kuuden viikon toipumisen.