KHL-viikon tähdistö valittu – mukana peräti kaksi suomalaispelaajaa

© Kuva: Ilari Isotalo
Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!

Kaksi suomalaispelaajaa mahtui tällä viikolla KHL:n tähdistöön.

Sarjan viikon parhaaksi puolustajaksi valittiin Barys Nur-Sultanin Atte Ohtamaa, joka merkkautti viikon otteluissa tehot 1+3. Viikon parhaaksi maalivahdiksi noteerattiin saman seuran Edward Pasquale, joka torjui seuralleen kolme voittoa torjuntaprosentilla 96,7.

Viikon hyökkääjäksi KHL valitsi Sibir Novosibirskin suomalaissentteri Mikael Ruohomaan, joka hurjasteli viikolla tehot 3+3=6. Viikon nuorena pelaajana palkittiin puolestaan Pietarin SKA:n 19-vuotias laitahyökkääjä Kirill Marchenko, joka nakutteli viikon aikana tehot 1+2.

Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!