Liiga
Kärpät – HIFK
Lauantai 07.12. klo 17:00

Lauantaina Liigassa jatketaan täydellä höyryllä ja otan noston Raksilassa pelattavasta kärkiottelusta Kärpät – HIFK. Kärpät on marssinut viime aikoina voitosta voittoon ja juuri HIFK on ainoa joukkue, joka on oululaiset pystynyt lyömään pitkään aikaan. Tämä tapahtui reilu viikko sitten Helsingissä lukemin 2-0.

Torstaina Kärpät kaatoi KooKoon 6-3. Oululaiset ratkaisivat pelin toisessa erässä ja menivät menojaan. Kärppien ykkösketju oli ottelussa elementissään ja Jesse Puljujärvikin pääsi pienen tauon jälkeen maalitilastoihin. Siipirikkoinen Mikko Mannerin joukkio ei ollut itsekään puolustuksen suhteen kaikkein varmimmillaan, mutta hyökkäystehoja löytyi tarpeeksi kouvolalaisten lyömiseksi.

HIFK kärsi Ilvekselle kotitappion ja joukkueen orastava voittoputki katkesi. Kovavireinen Ilves piti helsinkiläiset pois maalipaikoilta ja vei hyvätasoisen ottelun nimiinsä ansaitusti. Tappiosta huolimatta HIFK on tällä hetkellä oikein hyvässä iskussa, eikä se lähde Ouluun taatusti lyötynä. Jarno Pikkaraisen suojatit syttyvät varmasti tähän kamppailuun ja joukkue tulee otteluun tunteella ja kovalla prässillä.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät on lauantain ottelussa suosikki, muttei aivan kertoimien veroisesti. Tässä puhutaan jotakuinkin 50% suosikkiasemasta. Otan pienen vedon siis sen puolesta, että HIFK saa ottelusta jotain mukaansa. Vetosuositus on Tasoitusveto, HIFK +0.5 (60 min) kertoimella 2,10.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO