Jokerit vahvisti puolustustaan – MM-kisoista tuttu tshekkipakki narrien haaviin

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Helsingin Jokerit on vahvistanut takalinjojaan kiinnittämällä puolustukseensa 23-vuotiaan tshekkipakki David Sklenickan.

Alkukauden Montreal Canadiensin farmiseura Laval Rocketin riveissä pelannut Sklenicka on edustanut Tshekin maajoukkuetta kaksissa edellisissä MM-kisoissa. Puolustajan sopimus helsinkiläisseuran kanssa kattaa loppukauden.

– Sklenicka on nuori ja eteenpäin menevä puolustaja, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessä. Hänellä on talven ja kevään aikana hyvä mahdollisuus antaa näyttöjä myös tulevaisuutta ajatellen, Jokerien GM Jari Kurri kommentoi siirtouutiseta seuran tiedotteessa.

180-senttinen ja 82-kiloinen Sklenicka siirtyi kotimaansa pääsarjasta Pohjois-Amerikkaan viime kaudeksi. NHL-debyytti jäi mieheltä toistaiseksi tekemättä, sillä puolustajan tilille kertyi lopulta ainoastaan 75 AHL-peliä tehoin 4+8=12.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!