Ei hyvältä näytä! NHL-sisäpiiritoimittaja uskoo: jatkosopimuksen solminut suomalaishyökkääjä kaupataan viimeistään kesällä

© Kuva: Getty Images

Kasperi Kapasen esitykset Toronto Maple Leafsin hyökkäyksessä ovat olleet alkukaudella kaukana odotuksista.

Kuopiosta maailmalle lähtenyt 23-vuotias laitahyökkääjä on iskenyt alkukauden 38 pelissä tehot 8+11=19 iskenyt kuopiolainen ei ole kotiutunut mihinkään hyökkäyskentälliseen, eikä miehen kesällä solmima suhteellisen rahakas kolmen vuoden ja 9,6 miljoonan dollarin jatkosopimus ainakaan helpota asiaa.

Sportsnetin Elliotte Friedman uskookin Kapasen Leafs-uran olevan ohi viimeistään ensi kesänä.

– Olen jutellut useiden häntä yhä arvossa pitävien joukkueiden edustajien kanssa. Mikäli hänet kaupataan toisaalle, en usko Leafsillä olevan vaikeuksia saada hänestä pätevää vastinetta. Itse asiassa, hänen kauppaamisensa ei yllättäisi minua lainkaan. Uskon kuitenkin, että se tapahtuu ennemmin tulevana kesänä kuin helmikuun siirtotakarajalla, Friedman kertoo.

– Johtuen Leafsin paineista palkkakattonsa sekä puolustuksen ongelmien suhteen uskon Kapasen olevan yksi liikuteltavista palasista. Ei siksi, etteikö Leafs yhä uskoisi häneen, vaan siksi, että he voivat saada samaan rooliin pelaajan myös halvemmalla, sisäpiiritoimittaja päättää.

Mikä joukkue sopisi mielestäsi parhaitan Kapaselle? Keskustele aiheesta Jääkiekon olohuoneessa.