Colorado Taylor Hallin kintereillä – sisäpiiritoimittaja varoittaa: ”Älkää tehkö sitä!”

© Kuva: Getty Images
Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Colorado Avalanchea on viime päivien aikana pidetty NHL-piireissä New Jersey Devilsin megatähti Taylor Hallin todennäköisimpänä seuravaihtoehtona tulevaisuudessa.

Vahvaa Stanley Cup -mestarikanditaattia rakentavan GM Joe Sakicin kerrotaan olevan kiinnostunut 28-vuotiaasta kanukkitähdestä, joka sujahtaisi heittämällä myös seuran palkkakaton sisään – toistaiseksi. Avalanchea läheltä seuraava sisäpiiritoimittaja Adrian Dater muistuttaa Hallin mahdollisessa hankinnassa olevan kuitenkin myös ongelmansa.

– Mielestäni joukkue on jo nyt tarpeeksi hyvä voittamaan. Totta kai Hall olisi mukava lisä, mutta mihin ketjuun hänet sijoitettaisiin? Ykköseen Gabriel Landeskogin tilalle, vai kakkoseen Andre Burakovskyn paikalle? Miksi pysäyttää vaikkapa Burakovskyn kehitys tiputtamalla hänet alempiin kentällisiin?

– Pidän todella Avsin top 6 -hyökkääjistöstä. Rakastan sitä, että Joonas Donskoi kuuluu siihen. Tietysti Nathan MacKinnon, Landeskog, Mikko Rantanen sekä Nazem Kadri ovat kärkikuusikon miehiä. Joukkue ei tarvitse Hallia ennen kaikkea sen takia, että vaihdossa seura joutuisi todennäköisesti antamaan yhden tulevaisuuden kärkilupauksistaan (Conor Timmins, Bowen Byram tai Alex Newhook). Ei ole MITÄÄN mahdollisuutta, että antaisin itse yhdenkään näistä vaihdossa Halliin, sisäpiiritoimittaja lataa ja jatkaa vielä varsin aiheellisella kysymyksellä:

– Entä miten Hallin tuleva sopimus, joka on arvoltaan vähintään yhdeksän miljoonaa kaudessa, vaikuttaisi Landeskogin jatkosopimusneuvotteluihin kahden vuoden päästä? Tai MacKinnonin uuteen sopimukseen kolmen vuoden kuluttua? Cale Makarin tulokassopimus umpeutuu myös jo ensi kauden jälkeen. Seuralla on omasta takaa pian neljä pelaajaa, jotka tienaavat vähintään kahdeksan miljoonaa kaudessa, joten miten saisit vielä Hallinkin mahdutettua samaan pakettiin, Dater kysyy aiheellisesti.

Kannattaisiko Avalanchen mielestäsi hankkia Hall joukkueeseensa? Entä kenet antaisit itse vaihdossa toissa kauden MVP:stä? Kommentoi aihetta NHL-olohuoneessa.

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!