NHL:ssä tappelut ovat nykypäivänä paljon harvinaisempia kuin vielä vuosikymmenen alussa. Joukkueet eivät palkkaa enää pelkkiä nyrkkisankareita, eikä miljoonia maksavia pelaajia haluta vaarantaa.

Silti tälläkin kaudella on nähty useita yhteenottoja NHL:ssä. Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News listasi kaudelta 2019-20 tappelut, joihin ei olisi missään nimessä kannattanut ryhtyä.

Winnipeg Jetsin Nikolaj Ehlers menetti hermonsa saatuaan poikittaista mailaa Anaheim Ducksin Ryan Getzlafilta. Paljon vastustajaansa heiveröisempi ja tappeluissa kokematon tanskalainen haastoi Getzlafin nyrkkihippaan. Lopputulos oli juuri sellainen kuin kuvitella saattoi.

Minnesota Wildin Jordan Greenwayn ja Edmonton Oilersin Darnell Nursen kohtaaminen oli pituuden ja painon puolesta paljon tasaisempi. Nursella on kuitenkin runsaasti kokemusta tappelemisesta NHL:n kovimpia pelaajia vastaan, kun taas Greenwaylle tappelu oli vasta uran toinen.

Toronto Maple Leafsin Travis Dermottin ja St. Louis Bluesin Troy Bouwerin kohtaamisessa niin ikään nuori lupaus sai neniinsä kokeneemmalta tappelijalta. Dermott ei saanut annettua edes yhtä kunnon iskua.

https://www.youtube.com/watch?v=onXIIeep5KY

Boston Bruinsin John Moore ryntäsi puolustamaan joukkuekaveri David Pastrnakia. Hän otti yhteen Chicago Black Hawksin Zach Smithin kanssa. Ele oli kaunis, mutta lopputulos ei ollut kummoinen.

https://www.youtube.com/watch?v=viLCZMewSCo

Kauden puhutuin tappelu nähtiin Carolina Hurricanesin ja San Jose Sharksin välisessä ottelussa. Maalivahti Petr Mrazek kävi soittamassa suutaan vastustajajoukkueelle, kun Joe Thornton tinttasi häntä suoraan käkättimeen.