Nuorten jääkiekon MM-kisat alkavat Tapaninpäivänä. Peliyhtiö on vahvasti kisoissa mukana ja kutsuu uudet asiakkaat menoon mukaan: kun teet talletuksen ja lyöt vedon mihin tahansa U20-kisojen kohteeseen vähintåään 1,50 kertoimella, saat 50€ ilmaisvedon, joka on käytettävissä koko nuorten MM-kisojen ajan!

Tarjous kannattaa todella käyttää hyväkseen, joten lue tarkkaan alla olevat ohjeet, joilla pääset siihen kiinni:

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Lyö vähintään 1 euron veto mihin tahansa U20-kisojen kohteeseen vähintään kertoimella 1,50.

Suomi suosikkien joukossa!

Suomi on kisojen ennakkokertoimissa sijoitettu kärkiporukkaan yhdessä Kanadan, USA:n, Venäjän ja Ruotsin. Pikkuleijonat pelaavat alkulohkonsa Trinecissä yhdessä Kazakstanin, Ruotsin, Slovakian ja Sveitsin kanssa. Alkulohko on arvioitu helpommaksi, mutta takki auki siihen ei voi lähteä.

Aivan parasta mahdollista joukkuetta Pikkuleijonat ei saa jäälle, sillä rasitteena on muutama loukkaantuminen ja Kaapo Kakko ei saanut lupaa lähteä kisoihin. Joka tapauksessa joukkue näyttää kilpailukykyiseltä ja mitalitavoite on realistinen, eikä mestaruuden uusiminenkaan ole mitenkään mahdotonta. Kisat voivat alkaa – ole mukana joka hetkessä!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 02.01. klo 00:59 asti uusille Suomessa asuville asiakkaille. Tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. 50 euron ilmaisveto on käytettävissä 1.1. 01:00 – 6.1. 00:59 välillä. Ilmaisvedon voi käyttää mihin vain jääkiekkokohteseen ennakko-tai livevetona joko tietokoneella tai mobiililla. Voitot tulee kierrättää kolme kertaa 14 päivän aikana vähintään kertoimella 1,50. Lue tarkemmat ehdot kampanjasivulta.