Euro Hockey Tour
Venäjä – Suomi
Torstai 07.11. klo 18:30

A-maajoukkueen kausi alkaa Karjala-turnauksen merkeissä tällä viikolla. Suomen yllättävän ja kiekkokansan tajunnat räjäyttäneen mestaruuden jälkeen ollaan uuden kynnyksellä. Koko jääkiekkoileva maailma sai keväällä oppia, että joukkue on muutakin kuin kovia nimiä paidan selkämyksessä. Yhteen hitsautunut ja hyvin valmennettu joukkue voi voittaa kenet tahansa – ja näin Leijonat keväällä teki.

Jukka Jalonen on koonnut joukkueen rungon kevään maailmanmestareista. Varsinaisia yllätysnimiä tai debytantteja ei joukkueessa liikoja ole. Yksi Suomen seuratuimpia pelaajia tällä viikolla on Jesse Puljujärvi, jonka paluusta NHL:ään vielä tänä syksynä on spekuloitu päivittäin. Huomioitavaa Leijonissa on tällä kertaa sangen suuri määrä Liigassa pelaavia kiekkoilijoita. Maalivahtikaksikko Harri Säteri – Jussi Olkinuora on kunnostautunut syksyllä KHL:ssä ja Jalonen voi huoletta heittää uuniin kumman vahdin vain.

Venäjän joukkue ei tällä hetkellä ole puhdas tähtisikermä, vaan porukkaa on koottu selkeästi myös kokeilumielellä. Kaikki pelaajat ovat KHL:stä, mutta pistepörssin kärkimiehet loistavat poissaolollaan. Huomattavaa on myös suhteellisen vähäinen pelaajien määrä Pietarin SKA:sta ja Moskovan TsSka:sta. Taitoa tästäkin porukasta kyllä löytyy, joten mikään jämänippu Venäjällä ei ole tulessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Leijonien joukkueen runko tuntee toisensa hyvin ja Suomea on pidettävä tässä ottelussa ennakkosuosikkina – otankin pelivalinnan sen mukaan. Vetosuositus on Suomi voittaa ottelun (sisältää mahd. jatkoajan + rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,73.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO