TPS – Ässät: Uskottavuus kyseessä

Liiga
TPS – Ässät
Torstai 28.11. klo 18:30

Torstaina liigassa pelataan yksi ottelu: katastrofaalisen kauden pelannut ja itseään etsivät TPS kohtaa Turussa tehottomuuteen sortuneet Porin Ässät. Molemmat joukkueet toki pelaavat elintärkeistä pisteistä, kun ne pyrkivät kohti kymmenen parhaan sakkia. Lisäksi ne pelaavat tässä ottelussa jostain vielä tärkeämmästä – uskottavuudesta kiekkokansan ja omien fanien silmissä.

TPS:ssä on joukkueen operatiivista johtoa jo vaihdettu urakalla. Marko Virtanen on saanut jotain järkeä joukkueen peliin, mutta näyttää siltä, että edeltäjän kädenjälkiä on vaikea pyyhkiä pois. Joukkue itsessään näyttää vaisulta ja profiilipelaajiksi käsitettyjen kiekkosoturien pitäisi viimein näyttää kulmahammasta. Tekemiseen pitää palauttaa palo ja usko. Tämänhetkiset loukkaantumiset eivät tietysti auta hommaa yhtään.

Ässät on isolla marginaalilla Liigan vähiten maaleja tehnyt joukkue. Sarjasijoitus on valunut kohti pohjamutia samalla tahdilla kuin päivä on lyhentynyt talven tullessa. Kärppiä vastaan nähtiin viitteitä paremmasta, sillä Ari-Pekka Selinin luotsaamat patapaidat pistivät sarjakärjen paikoitellen tiukoille. Ässät joutuu kuitenkin tekemään tilanteidensa ja etenkin maaliensa eteen ison työn. Myös porilaisia kiusaavat lukuisat loukkaantumiset.

Lyö vetoa ottelusta:

On hyvin vaikeaa arvioida, kumpi tämän kiekkotaiston vie. Sen sijaan etsin tulokulmaa maaleista. Totals-raja on asettunut 4.5 maaliin ja molemmat joukkueet ovat viidessä viimeisessä ottelussaan ylittäneet sen kolme kertaa. Kyllä niitä maaleja voi tulla tänäänkin: vetosuositus on Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,82.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.