Färjestadissa uskotaan yhä Ville Leskisen osaamiseen.

Viime kaudella Liigassa hurjia tehoja tehneen suomalaistaiturin alku Ruotsin SHL:ssä on ollut vaisu. 25-vuotias Leskinen on iskenyt syksystä 14 peliin tehot 4+2.

Sen myötä ruotsalaismediassa on spekuloitu jopa Leskisen lähtöpasseilla. Ruotsalaisseura vakuuttaa kuitenkin, että suomalaiselle annetaan aikaa. Liigasta hyppy SHL:ään on vaatinut veronsa – valmentajan mukaan maltti on kuitenkin valttia.

– Hänellä on ollut ylä- ja alamäkiä. Mutta se ei yllätä, hän on hypännyt kokonaan uuteen sarjaan. Hänellä riittää vielä aikaa, Färjestadin käskijä Johan Pennerborn kommentoi HockeyNews.se-sivuston mukaan.

Leskinen on itse kertonut ruotsalaismedialta odottavansa itseltään enemmän. Maajoukkuetauon jälkeen myös tulosta täytyy alkaa tulla.

– Olen samaa mieltä – hänen voi pelata paremmin. Olemme keskustelleet asiasta ja hän itsekin ymmärtää tilanteen. Mutta hän saa kyllä aikaa.

Färjestad jatkaa pelejään tiistaina CHL:ssä, kun joukkue kohtaa pudotuspelien avauskierroksella toisen ruotsalaisseura Frölundan.