HIFK ja Jokerit saattavat palata kaukaloon jo ensi syksynä, povaa kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö NordicBet.

Peliyhtiö paljastaa medialle lähettämässäään tiedotteessaan avanneensa jo kohteet kahden helsinkiläisryhmän kohtaamiselle elokuussa 2020. Kohteita voi pitää yllättävinä: joukkueet eivät ole kohdanneet kertaakaan Jokereiden KHL:ään hypyn jälkeen.

Nyt tilanteessa on nähty taustalla iso muutos: Jokerit pystyy Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) päätöksellä tekemään jälleen yhteistyötä Liiga-seurojen kanssa viiden vuoden tauon jälkeen. KKV linjasi, että Liiga-seurojen keskinäinen sopimus Jokerien ”boikotoimisesta” on lainvastainen, ja Jokerien ja Liiga-seurojen välillä voi vastedes siirtyä pelaajia.

Päätös mahdollistaisi myös harjoituspelien pelaamisen. HIFK:n ja Jokereiden leiristä ei olla vielä kommentoitu mahdollista harjoituspeliä.

HIFK:n ja Jokereiden harjoituspeleissä riittäisi varmuudella sähköä – ainakin katsomossa. NordicBet pitää lähtökohtaisesti Jokereita lievenä ennakkosuosikkina otteluihin – pelkästään isomman pelaajabudjetin takia.

– Rytinää kaukalossa taatusti tulisi riittämään enemmän kuin ”tavallisissa” harjoitusotteluissa, vedonlyöntiyhtiö povaa.

Uskotko sinä Jokereiden ja HIFK:n harjoituspeleihin? Osallistu keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä!