Sebastian Aholta ällistyttävä muutos NHL:ssä järkyttävän ohipelin jälkeen – ”Haluan olla vielä parempi”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin tiistaiyön ottelu Ottawa Senatorsia vastaan toi joukkueelle ja esimerkiksi suomalaistykki Sebastian Aholle kasan upeita onnistumisia. Canes sai Sensistä mainion revanssin, sillä viikonloppuna Ottawa kurmotti numeroin 4-1. Nyt numerot tuplaantuivat toisin päin Carolinan viedessä pisteet luvuin 8-2.

Roima oli myös Ahon parannus back-to-back -peleissä. Ensimmäisessä osassa suomalainen jäi pisteittä tehotilaston painuessa järkyttävästi neljä pinnaa pakkaselle. Tiistaiyönä tykki vastaavasti kiskoi kaksi uunia plusmiinusvertailun ollessa nyt jopa +4. Osumista toinen syntyi alivoimalla.

Muutos oli ällistyttävä, joskin yhdestä ohipelistä ei ehkä kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä. Yhtä kaikki, Aho ei flopannut toista kertaa putkeen ja se on hyvä se.

– Pidin tänä iltana pelistäni, mutta haluan olla vielä parempi ja kehittää sitä, Aho heitti nöyränä joukkueen nettisivuilla.

Kehut Aholle antoi myös historiaa luotsannut päävalmentaja Rod Brind’Amour.

– Hän oli lähellä kiekkoa ja hän oli tietoinen pelin tapahtumista koko ajan. Luulen, että kaikki olivat.

Alivoimamaalin vastapainoksi Aho sai nauttia myös kummallisesta onnistumisesta. Kiekko kimposi korkeuksiin päätylaudan kautta, ja muut pelaajat kadottivat pelivälineen silmistään. Aho ennakoi kiekon tippumisen ja tyrkkäsi sen maalin kulmalta sisään.

Suomalainen on nakuttanut tämän kauden 18 ottelussa tehot 8+5=13. Tehotilasto näyttää pyöreää lukemaa 0.

LUE HURRICANESISTA MYÖS:
Älä mene sinne! Vastustajan pihalle veivannut ja pisteille noussut kultaleijona ihastuttaa NHL:ssä – ”Hän tekee niin monia pieniä asioita niin hyvin”

Sebastian Aho tyylitteli läpiajosta murskavoitossa – suomalaistulokas avasi pistetilinsä NHL:ssä


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!