Räjäyttääkö Kärppien superlupaus pankin nuorten MM-kisoissa? ”Ykkösehdokas turnauksen parhaaksi”

© Kuva: Leijonat.fi

Kärppien riveissä huimaan vireeseen alkukaudella yltynyt maalivahti Justus Annunen on laittanut otteillaan koko Liigan polvilleen, eivätkä miehen esitykset ole jääneet huomaamatta myöskään kansainvälisissä kiekkomedioissa.

19-vuotias kempeleläinen onkin selvä ykkösvaihto myös Suomen aloittavaksi maalivahdiksi vuodenvaihteessa Tshekissä pelattavissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

The Hockey News arvioi tuoreessa artikkelissaan alkukaudella 11 Liiga-peliä hurjalla torjuntaprosentilla 95,2 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,21 pelanneesta Annusesta jopa kisojen parasta maalivahtia.

– Harva lupaus koko maailmassa on kerännyt alkukaudella yhtä paljon huomiota kuin Annunen, Colorado Avalanchen 3. kierroksen varaus kesältä 2018. Isokokoinen maalivahti, joka rikkoi jo Liigan peräkkäisten nollapelien putken, on ollut lähes täydellinen ensimmäisellä kaudellaan Liigassa. Tulee olemaan Suomen aloittava maalivahti sekä kärkiehdokas nuorten MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi, The Hockey News ennakoi.

Suomi kohtaa Tapaninpäivänä käynnistyvien alle 20-vuotiaiden MM-kisojen avausottelussaan länsinaapuri Ruotsin.