NHL:ssä kaksi ikävää loukkaantumisuutista: maalitykki ja tähtipakki pitkään sivussa

© Kuva: Getty Images
Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:stä kantautui keskiviikon alkajaisiksi pari ikävää loukkaantumisuutista.

Detroit Red Wings joutuu tulemaan pitkät ajat toimeen ilman alkukauden tehokkainta hyökkääjäänsä Anthony Manthaa. Joukkueensa alkukauden tehomies on sivussa päävalmentaja Jeff Blashillin mukaan ainakin ”muutaman viikon”. Mies kärsii alavartalovammasta.

Manthan menetys on yhdellä NHL:n heikoimmista materiaaleista operoivalle Detroitille karmea menetys. 195-senttinen ja yli satakiloisen laiturin alkukausi on ollut vahva: mies on iskenyt 25 pelissä komeat tehot 12+11=23 ollen joukkueensa paras pistemies sekä maalintekijä.

– Ikävöit tuon tason maalintekijää. Hän on ollut ilman epäilystäkään dynaamisin hyökkäyspään pelaajamme tänä vuonna, Blashill kommentoi medialle.

Myös Los Angeles Kings koki pahan menetyksen luottopuolustaja Alec Martinezin saatua luistimenviillon oikean käden ranteeseensa ottelussa San Jose Sharksia vastaan. 32-vuotias kaksinkertinaen Stanley Cup -voittaja kiidätettiin välittömästi sairaalaan leikattavaksi. Leikkauksessa korjailtiin mm. ranteen hermoja. Seuran ilmoituksen mukaan puolustajan tilannetta seurataan viikottain.

Martinezin loukkaantuminen on siksikin harmillinen, että miestä on pidetty Kingsin parhaana siirtotakarajan treidinappulana luotettavaa pudotuspelipuolustajaa etsivien seurojen kanssa kauppaa käytäessä. Martinezin paluun viivästyminen saattaisi hyvinkin tietää samalla sitä, että uudelleenrakennusta aloittelevan Kingsin mahdollisuus kaupata konkari vaihdossa varausvuoroihin kariutuisi.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!