NHL-toimittaja: Winnipeg Jetsin kaupattavien pelaajien listalta löytyy suomalaisen nimi!

© Kuva: Getty Images

Puolustaja Sami Niku on ajautunut hankalaan umpikujaan Winnipeg Jetsin organisaatiossa.

23-vuotias JYP-kasvatti viilettää tällä hetkellä mahtavassa vireessä AHL:ssä Manitoba Moosen riveissä, mutta NHL-kutsua ei vain kuulu. Viime kaudella AHL:n parhaaksi puolustajaksi valittu suomalainen on tehnyt farmissa 15 otteluun upeat tehopisteet 3+9=12.

Jetsin puolustus on kuitenkin tällä hetkellä pahasti ylimiehitetty, joten reitti NHL:ään on tukossa.

The Athletic -lehden toimittaja Murat Ates uskookin, että Niku on yksi niistä Jetsin pelaajista, jonka nimi löytyy potentiaalisten kaupattavien listalta.

– Lyhyellä tähtäimellä, puolustaja Nathan Beaulieun loukkaantuminen voi ehkä avata Nikulle paikan NHL:stä. Mutta, jos Niku jatkaa loistamistaan AHL:ssä, eikä hän ole vaihtoehto NHL:ään, niin ei kestä kauaa, kun muut joukkueet alkavat soittelemaan hänestä. Nikun ura on vielä nousussa, joten hänellä saattaa olla sen verran vaihtoarvoa, että Jets kuuntelee tarjouksia, Ates kertoo.

Atesin listalta löytyi myös hyökkääjä Mathieu Perrault sekä puolustaja Dmitri Kulikov. Toimittajan mukaan Jetsin prioriteetit vaihtokauppojen suhteen ovat palkkakattotilanteen kontrolloiminen sekä tuleva varaustilaisuus.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!