NHL-toimittaja vertaa Taylor Hallia toiseen supertähteen – tämän verran megatähden hankinta pelaajakaupassa maksaisi

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

New Jersey Devilsin tähtilaitahyökkääjä Taylor Hall on ollut alkutalven kuumin nimi NHL:n siirtomarkkinoilla johtuen miehen tähän kauteen umpeutuvasta sopimuksesta.

Arvostettu NHL-toimittaja Matt Larkin vastasi The Hockey Newsin sivuilla lukijoiden kysymykseen siitä, minkälainen korvaus Hallia kesken kauden tavoittelevien seurojen olisi pelaajasta maksettava. Larkin pitää Vegas Golden Knightsiin viime kaudella siirtyneen Mark Stonen siirtoa minimiesimerkkinä siitä, mitä toissa kauden Hart-voittaja Hallista tulisi huonoimmillaankin saada.

– Niin paljon kuin pidänkin Stonesta, mutta kaikella kunnioituksella häntä ja Matt Duchenea kohtaan, kumpikaan ei ole Hart-tasoa. Mielestäni Stonesta saatu korvaus olisi ehdoton minimi sille, mitä Devilsin tulisi saada Hallista. Mielestäni Hallista tulisi saada vaihdossa vähintään ykköskierroksen varaus sekä eliittitason lupaus, sekä kenies lisäksi vielä yksi kohtuullinen tulevaisuuden nimi, Larkin arvioi.

Vegas maksoi vastineena Stonesta Ottawa Senatorsille 2. kierroksen varausvuoron, superlupaavan ruotsalaispuolustaja Erik Brännströmin sekä hyökkääjä Oscar Lindbergin. Duchene sen sijaan siirtyi Nashville Predatorsii kesällä vapaana agenttina.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS