NHL-toimittaja lataa kovilla: Lähes 100 pistettä mättänyt NHL-supertähti täytyy kaupata – tässä perustelu

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Pitäisikö Flamesin aloittaa jo harkitsemaan Johnny Gaudreaun kauppaamista?

Näin kuuluu The Athletic -lehden Calgary Flamesin toimittajan Darren Haynesin maanantaina kirjoitetun kolumnin otsikko.

Haynes latasi epäröimättä, että pahaan tappiokierteeseen ajautuneen Flamesin täytyy tehdä muutoksia lähitulevaisuudessa, jotta seura voi menestyä tällä kaudella.

Flamesin voittotilasto on 23 ottelun jälkeen 10-10-3. Joukkue on läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla tällä hetkellä.

Haynesin ehdotus Flamesin kelkan kääntämiseen on radikaali: supertähti Johnny Gaudreau täytyy kaupata pois.

– Nyt tuntuu siltä, että jotain merkittäviä muutoksia Flamesin joukkueen rungossa täytyy tehdä. Tämän alisuorittavan seuran pakkaa täytyy sekottaa, jotta kausi voidaan vielä pelastaa. Ehkä parasta olisi aloittaa kaverista, jolla on kaikista vaikeinta tällä hetkellä. Hänestä saisi samalla isoimman vastikkeen takaisin. Kyllä, nyt GM Brad Trelivingin on aika aloittaa etsimään vaihtokauppaa Gaudreaulle – hänen tuottoisimmalle voimavaralleen. Ajatuksena olisi perinteinen jääkiekkotreidi, jossa kaksi joukkuetta vaihtaisivat pelaajat toisiinsa, Haynes kirjoittaa.

Gaudreausta on kehittynyt viime vuosina yksi NHL:n kovimpia nimiä, joten vaihtokaupan vastikkeen tulisi olla myös sen mukainen.

– Gaudreau pelasi juuri 99 tehopisteen kauden. Hän oli NHL:n seitsemänneksi tehokkain pelaaja. Vaikka tähän viime kauden pistetahtiin on tullut tällä kaudella tiputus, ei se kuitenkaan ole ollut tilastollisesti niin huono, sillä 23 ottelussa on syntynyt jo 18 pistettä. Hän on viisinkertainen All Star -pelaaja, josta saisi varmasti ison vastikkeen vaihtokaupassa. Varsinkin, kun huomioi sen, että hänen joukkueystävällistä 6,75 miljoonan dollarin palkan takaavaa sopimustaan on vielä kaksi vuotta jäljellä, toimittaja huomautti.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS