Montreal valotti loukkaantuneen Jesperi Kotkaniemen paluuaikataulua

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi on joutunut seuraamaan nivusvammansa vuoksi sivusta joukkueensa kuutta edellistä ottelua.

Suomalaislupauksen paluu tositoimiin on kuitenkin vihdoin lähellä. Canadiensin päävalmentaja Claude Julien kertoi medialle Kotkaniemen olevan näillä näkymin mukana pelaavassa kokoonpanossa jo viikonlopun korvilla, joskin korkeintaan toisessa Canadiensin otteluista.

– En ole vielä keskustellut lääkäreiden kanssa, mutta mikäli kaikki menee hyvin, odotamme hänen palaavan toiseen otteluista. Hänen tekemisensä näytti hyvältä harjoituksissa. Jos kaikki menee hyvin, saatamme peluuttaa häntä toisessa ottelussa. Mielestäni ei ole järkevää peluuttaa juuri nivusvammasta toipunutta pelaajaa kahtena peräkkäisenä iltana, valmentaja järkeili.

NHL-kaukaloissa toista kauttaan viilettävän Kotkaniemen alkukausi oli jo ennen loukkaantumista haastava. 19-vuotias sentterilupaus on iskenyt 12 pelaamassaan ottelussa tehot 2+1. Peliaikaa nuorukaiselle kertyi alkukauden otteluissa vain reilut 13 minuuttia illassa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!