Mikko Rantasen paluuaikataulu viimein selvillä! Päävalmentajalta kauan odotettu vahvistus

© Kuva: Getty Images

Peräti 15 joukkueensa Colorado Avalanchen viimeisintä ottelua loukkaantumisensa vuoksi sivusta seuranneen Mikko Rantasen paluuaikataululle on saatu viimein vahvistus.

Avalanchen supertähti on saanut seuransa lääkäreiltä vihreää valoa liittyen paluuseen pelaavaan kokoonpanoon ja paluu tositoimiin tapahtuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Coloradon isännöidessä Chicago Blackhawksia. Joukkueiden perjantai-iltana Suomen aikaa Chicagossa pelattavaan back-to-back-sarjan ensimmäiseen otteluun suomalaistähti ei sen sijaan vielä osallistu. Tiedon vahvisti joukkueen päävalmentaja Jared Bednar.

Vime ajat Rantasen lisäksi myös ilman kapteeniaan Gabriel Landeskogia pelanneelle Avalanchelle suomalaisen paluu tositoimiin on elintärkeä uutinen. Rantasen alkukaudella pelaamista yhdeksästä ottelusta peräti seitsemän voittanut Avalanche on tähtilaiturin loukkaantumisen jälkeen voittanut seitsemän ja hävinnyt peräti kahdeksan otteluaan.

Rantanen ehti iskeä ennen loukkaantumistaan pelaamissaan yhdeksässä ottelussa komeat tehot 5+7=12.