IL: Yllättävä nimi korvaamassa Antti Pennasen HPK:n päävalmentajana

© Kuva: Juha Tamminen

Ensi kaudeksi päävalmentajaa vaihtavan HPK:n uusi luotsi on todennäköisesti jo selvillä, uutisoi Iltalehti.

Lehden saamien tietojen mukaan hämeenlinnalaisseuran peräsimeen on nousemassa Matti Tiilikainen. 32-vuotias valmentaja on korvaamassa tehtävässään Antti Pennasen, joka siirtyy Nuorten Leijonien päävalmentajaksi toukokuussa 2020.

Hämeenlinnalaislähtöinen Tiilikainen on vielä toistaiseksi melko tuntematon valmentajanimi. Hänellä on kokemusta HPK:n junioreista, jossa hän on luotsannut muun muassa seuran A-nuoret Suomen mestaruuteen. Tämän lisäksi mies on toiminut HPK:n liigajoukkueen apuvalmentajana.

Parhaillaan Tiilikainen luotsaa toista vuottaan saksalaista Löwen Frankfurtia, joka pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla DEL2:ssa.