Hullua touhua! Leijonasoturit jo tositoimissa – luutivat keskiviikkona 6 300 kilometrin päässä sunnuntain pelipaikasta

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit jatkaa nousujohteista KHL-kauttaan keskiviikkona kaukana lännessä. Helsinkiläisjoukkue saa vastaansa Kiinassa paikallisen Kunlun Red Starin.

Joukkue avaa Kaukoidän kiertueen kokoonpanolla, johon palaavat terveushuolista kärsineet John Norman ja Konsta Hirvonen.

Helsinkiläisten kokoonpanoon ei tule suuria muutoksia, sillä ennen maajoukkuetaukoa nähdyn kokoonpanon ketjut ja pakkiparit eivät ole juurikaan muuttuneet.

Narrien maalilla jatkaa Janis Kalnins, terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat hyökkääjät Mika Niemi ja Ahti Oksanen sekä puolustaja Eemeli Räsänen. Loukkaantuneiden listalla jatkavat Nicklas Jensen ja Steve Moses eivät ole mukana pitkällä vieraskiertueella lainkaan.

Huomionarvoista on sekin, että vielä isänpäivänä Suomea Helsingissä edustaneet pakit Mikko Lehtonen ja Teemu Eronen sekä hyökkääjät Marko Anttila ja Henrik Haapala ovat jälleen tositoimissa – nyt siis vain muutamien huilipäivien jälkeen noin 6 300 kilometrin ja kahdeksan lentotunnin päässä edellisestä pelipaikasta.

Keskiviikon ottelu pelataan Pekingissä uudessa Shougang Ice Hockey Arenassa, jonka yleisökapasiteetti on vain hieman yli 3 000 katsojaa.

Jokereilla on allaan viidestä edellisestä pelistä kolme voittoa. Kunlunin isännöimä peli pääsee vauhtiin jo kello 13.30 Suomen aikaa.

Jokerit:
80 Saku Mäenalanen – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
19 Veli-Matti Savinainen – 27 Petri Kontiola – 25 Henrik Haapala
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 72 Aleksi Halme
6 Jesse Joensuu – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 7 Oliver Lauridsen
4 Tommi Kivistö

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Lähde: Jokerien kotisivut