Historiaa tehnyt ja kovat pinnat latonut Kaapo Kakko ihastuttaa NHL:ssä vihdoin – ”En ole nähnyt häntä tuollaisena”

© Kuva: Getty Images

NY Rangersin suurlupaus Kaapo Kakko vietti tähänastisen NHL-uransa tehokkainta iltaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa 18-vuotiaan tämän johdatettua edustamansa joukkue 3-2-voittoon Pittsburgh Penguinsista jatkoajalla.

TPS:stä viime kauden päätteeksi rapakon taakse ponnistanut suurlupaus sai päävalmentaja David Quinnin kehut.

– Kun häntä katsoo niin pukukopissa kuin muuallakin, hänestä välittyy aivan uudenlainen päättäväisyys. En ole nähnyt häntä tuollaisena hänen tultuaan tänne, luotsi ylisti eri medioiden edessä.

Ensimmäistä kahden maalin iltaansa NHL-kaukalossa viettänyt suomalainen paitsi aloitti ottelun maalinteon läpiajosta, myös ratkaisi joukkueelleen voiton jatkoaikamaalillaan.

Kauden 16 ottelussa tehot 6+2=8 nakutellut Kakko sai tililleen samalla ensimmäisen voittomaalin NHL:ssä. Miehestä tuli samalla Rangersin seurahistorian nuorin jatkoaikamaalin sekä kaksi maalia yhdessä pelissä iskenyt pelaaja 18 vuoden ja 272 päivän iässä.

– Kyse ei ole vain siitä, miltä hän näyttää ollessaan jäällä. Hänen itseluottamuksensa on nousussa, hän hymyilee enemmän ja on entistä itsevarmempi.

Kakon arjessa on kääntynyt vihdoin uusi sivu. Kuten NHL:ää seuraava väki tietää, oli suomalaistykin alkukausi vaisu pelillisesti ja kaiken kukkuraksi tehoton.

LUE MYÖS:
Jets-tykin rymistelyllä ristiriitaiset seuraukset: NHL:ssä hirvittävän näköisellä tavalla loukkaantunut pelaaja sivuun, debytantti teki heti mieletöntä historiaa

Oho! Taas hirmupisteet latonut NHL:n suomalaisyllättäjä valtavassa roolissa supertähtien loukkaantumisten myötä – ei ollut pystynyt koskaan aiemmin vastaavaan

Kaapo Kakko hurjassa vireessä! Ratkaisi voiton jatkoajalla ja teki seurahistoriaa


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!