Liiga
HIFK – Kärpät
Perjantai 29.11. klo 18:30

Perjantaina pelataan yksi ikonisimmista liigapeleistä, mitä ylipäätään on olemassa: HIFK:n kotiluolaan Nordenskiöldinkadulle saapuu alkukautta dominoinut Kärpät. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja molemmat joukkueet ovat voittaneet aikaisemmat kotiottelunsa. Jatkuuko homma samojen nuottien mukaan myös perjantaina?

HIFK pelaa perjantaina jo viikon kolmannen pelinsä. Maanantaina kaatui hyvän lopun ansiosta Sport ja keskiviikkona tuli nolo tappio Jukureille, josta uskollisimmat lukijat ottivat vetonousut vihjeelläni. Punanuttujen hyökkäyksistä puuttui laatu ja into – tämä yhdistettynä Jukureiden onnistuneeseen maalivahtipeliin tiesi tappiota. Kärpät tuo niin paljon alkuviikon vastuksia kovemman haasteen Jarno Pikkaraisen suojateille, että otteiden on pakko parantua merkittävästi.

Kärpät on kokenut viimeisen tappionsa yli kuukausi sitten nimenomaan HIFK:ta vastaan. Sen jälkeen Mikko Mannerin suojatit eivät ole parempaansa kohdanneet. Joukkueen kentälliset ovat tasapainoiset, laatua löytyy kosolti ja maalivahtikaksikko on kiistämättä liigan paras. JYP-ottelu oli odotetun laadukas – Jakub Krejcik takoi maaleja knallin arvoisesti ja Patrik Rybar oli maalissa vakuuttava. Tähän otteluun oululaiset syttyvät varmasti ilman eri herättelyä.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät ovat pystyneet valmistautumaan perjantain otteluun paremmin ja ovat todella kuuma joukkue. HIFK pelaa parhaimmillaan hienosti, mutta otteet heittelevät aivan liikaa ottelusta toiseen. Vetosuosituksena annan vierasvoiton: Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,25.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO