NHL:n legendaarisimpiin seuroihin lukeutuvaa Montreal Canadiensia uhkaa tällä kaudella putoaminen pudotuspeleistä jo neljännen kerran viiden vuoden sisällä.

Montreal Gazetten toimittaja Stu Cowan uskookin Canadiensin seurajohdon tarkastelevan tappioputkessa rypevän joukkueensa tilannetta juuri nyt suurennuslasin kanssa. Toimittaja arvelee GM Marc Bergevinin olevan tappioputken venyessä ja pudotuspelihaaveiden jälleen haihtuessa valmis tekemään pian jopa ”ison, kauden pelastavan treidin” joukkueensa suunnan kääntämiseksi tulevaisuudessa.

Tällaiseksi Cowan mainitsee joko kapteeni Shea Weberin tai jopa tähtivahti Carey Pricen kauppaamisen toisaalle vastineena tulevaisuuden potentiaaliseen huippupelaajaan sekä kärkipään varausvuoroihin. Edes jomman kumman tähden jättisopimuksesta eroon pääseminen vapauttaisi seuran palkkakattoon roppakaupalla tilaa mm. fanien pitkään kaipailemalle tähtitason hyökkääjälle.

NBC Sports puolestaan kertoo Bergevinin vierailleen paikan päällä keskiviikon vastaisena yönä Chicago Blackhawksin ja Dallas Starsin välisessä ottelussa. Canadiens-pomo ollaan nähty hiljattain myös useammassa Blackhawksin farmiseura Rockfordin ottelussa. Olisivatko perinteikkäät Original Six -seurat hieromassa kauppoja jo lähiaikoina?