Venäläislehti Championat listasi sunnuntaina NHL:n itäisen konferenssin alkukauden pahimmat epäonnistujat.

Suomalaisittain listaus ei tarjonnut hurraa-huutoja, sillä yksi valituista pelaajista oli New York Rangersin hyökkääjä Kaapo Kakko.

New York Postin toimittaja Larry Brooks kertoi vastikään, että Rangersillä on 99 ongelmaa ja yksi niistä on Kaapo Kakko. Rangersissä oltiin erittäin mielissään siitä, että he saivat Kakon varaustilaisuuden toisena pelaajana, koska hänen odotettiin pelaavan heti maailman parhaassa sarjassa, Championatin toimittaja Leo Lukin kirjoitti.

Lukin antoi 18-vuotiaalle suomalaiselle melkoisen kovan tylytyksen.

– Kakko näytti osaamisensa jo MM-kisoissa, joten NHL:ssä ei olisi pitänyt tulla ongelmia. Nyt kuitenkin Kakolla on ollut vaikeuksia saada tehopisteitä, kun kahdeksaan otteluun on syntynyt vain yksi maali. Hänen kaudestaan on jäänyt mieleen vain lausunnot päävalmentajaa kohtaan sekä kova itsekritiikki. Kaikki tämä vaikuttaa erittäin oudolta, koska hän on ollut ylivoimaisesti hyödyttömin Rangers-pelaaja, toimittaja laukoi.

Championatin kymmenen pelaajan floppilistalta löytyivät myös: Nino Niederreiter, Andres Athanasiou, Frans Nielsen, Sergei Bobrovski, Nico Hischier, Wayne Simmonds, P.K Subban, Colin White sekä Braden Holtby.