Suomalaishyökkääjä loistaa Coloradon ykkösketjussa Mikko Rantasen paikalla – pääsi maalinkin makuun

© Kuva: Getty Images

Loukkaantumiset ovat viime aikoina olleet Colorado Avalanchen murheenkryyni, vaikka peli onkin kaukalossa kulkenut. Joukkueen paljon hehkutetusta ykkösketjusta loukkaantuneina ovat Mikko Rantanen sekä Gabriel Landeskog.

Otteluun Florida Panthersia vastaan ketju oli pistettykin loukkaantumisten takia uusiksi. Nathan MacKinnon sai vierelleen Joonas Donskoin ja Nazem Kadrin. Uuden koostumuksen kemiat toimivat välittömästi.

Donskoi kunnostautui maalinteossa, kun hän parkkeerasi itsensä Florida Panthersin maalin eteen. MacKinnon toimitti kiekkoa viivasta, ja Donskoi taisteli omasta ohjauksestaan seuranneen irtokiekon raivolla sisään.

Kauden 12 ottelussa Donskoi on tehnyt tehot 5+3=8. Parhaalla NHL-kaudellaan suomalaislaituri on nakuttanut 37 tehopistettä.

Voit katsoa Donskoin maalin alta.