SaiPa – HPK: Jatkuuko Sputnikkien nousu?

Liiga
SaiPa – HPK
Torstai 31.10. klo 18:30

Torstaina Liigassa pelataan yksi ottelu – Lappeenrannassa SaiPa toivottaa hallitsevan mestarin HPK:n tervetulleeksi kylään. Molemmat joukkueet olivat tiistaina Suomikiekon tipsikohteita ja molemmat myös voittivat ottelunsa – tosin SaiPa jätti ratkaisun kutkuttavasti ottelun viime sekunnille. Torstaina tipsijoukkueet kohtaavat keskinäisessä ottelussa ja tämä herättää jos jonkunlaisia ajatuksia

SaiPa on noussut sarjataulukossa jo kärkikuusikkoon hyvän jaksonsa myötä. Vaikka otteet ovat kohentuneet, kannattaa ottaa huomioon, että Tero Lehterän suojatit ovat ottaneet merkittävän osan viimeaikaisista voitoistaan pääasiassa kriisissä olevista joukkueista. Sekä Ässät, TPS että Pelicans ovat menossa alaspäin – lisäksi HIFKille osui viikko sitten SaiPaa vastaan todella huono ottelu. En halua ottaa SaiPalta mitään pois, mutta jos voittojen taakse ei katso kriittisesti, joukkueella on vaara tulla yliarvostetuksi.

Kerhon tiivis puolustus piti Sportin vaatimattomat hyökkäykset pois tekopaikoilta. Antti Pennasen suojatit tekivät hyökkäyspäässä tarvittavan ja Valtteri Puustisen soolomaali oli yksi liigakauden hienoimpia. Myös Kerhon alivoima toimi vaasalaisia vastaan moitteettomasti. Uskon, että HPK:n kausi tulee Pennasen taitavassa valmennuksessa olemaan nousujohteinen ja arvioni mukaan se tulee sijoittumaan SaiPaa korkeammalle Liigassa.

Lyö vetoa ottelusta:

SaiPan tällä hetkellä käytettävissä oleva rosteri ei ole laajin mahdollinen ja kiperä ottelurytmi ei suosi sitä. Otan rohkeana suosituksena Kerhoa lapulle: vetosuositus on HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,40.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.