Tapparaan täksi kaudeksi saapunut kanadalaismaalivahti Michael Garteig vaikuttaisi saaneen käyttöönsä myös uuteen työympäristöönsä sopivan maskin.

27-vuotias veskari esitteli uutta suojustaan Twitter-tilillään ja julkaisun perusteella maskissa on useita mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Tapparan sinioransseihin väreihin maalatusta maskista löytyy muun muassa Tampereen maamerkki Näsinneula, sekä kuva viikingistä. Lisäksi sen takaa löytyvät sekä Suomen että Kanadan liput.

Maskissa on myös useita Tappara-logoja, sekä kanukkiveskarille tärkeitä henkilökohtaisia asioita.

Garteig saapui Tapparaan melkoisen kirjoittamattomana korttina, sillä vahti oli pelannut ammattilaistasolla lähinnä NHL:n ”farmin farmina” tunnetussa ECHL:ssä.

Viime kausi tuotti kanukille Newfoundland Growlersin riveissä sarjan mestaruuden ja tällä sesongilla Garteig on esittänyt Tapparan maalilla loisto-otteita.

Seitsemän Liiga-pelin torjuntaprosentti on hurja 96,4 ja selän taakse on tehty keskimäärin vaivaiset 1,13 maalia per peli.

Michael Garteig

@michaelgarteig
New mask for the upcoming year with @Tapparaofficial in 🇫🇮: Representing a Viking and the ‘Nassineula’ on the sides. Backplate shows some love for @QU_MIH @QuinnipiacU @ProvePplWrong and my routes back home in 🇨🇦