Kaapo Kakon NHL-kauden startti on ollut muun New York Rangers -joukkueen tapaan varsin heikko.

Harmittavaa kuvaa kertoo se, että Kakko joutui keskiviikkona Arizona Coyotes -ottelussa päävalmentaja David Quinnin hyllyttämäksi, kun peliaikaa tarjottiin vain vaatimattomat 9 minuuttia ja 51 sekuntia.

New York Postin toimittaja Larry Brooks kyseenalaisti tuoreessa kolumnissaan Quinnin ratkaisuita hyökkäysketjujen suhteen.

Kokenut toimittaja ällisteli erityisesti 21-vuotiaan Brett Howdenin peluuttamista Kakon ja Chris Kreiderin keskushyökkääjänä.

– En ymmärrä yhtään, miksi Quinn haluaa väkisinkin laittaa Howdenin TOP-6 -hyökkääjäksi, sillä hänellä ei selkeästi ole taitoja siihen rooliin, Brooks jyrähti.

Brooksilta löytyy selkeä ratkaisu Rangersin ketjusommitelmiin.

Filip Chytilin harjoitusleiri oli pettymys – siinä ei ole epäselvyyttä. Hän ansaitsi AHL-komennuksen kauden alussa. Mutta jos nyt sanotte, että hän tarvitsee vieläkin lisää aikaa AHL:ssä, kun hän on nyt tehnyt kahdeksan tehopistettä (3+5) viimeisessä kuudessa ottelussa, niin en osta tätä väitettä. Chytilin pitäisi olla täällä torstain ottelussa Buffalo Sabresia vastaan, ja hänellä tulisi olla Kakko oikealla puolella ja Kreider vasemmalla. Pavel Butshnevitshin pitäisi myös nousta ykkösketjuun (Jesper Fastin tilalle), Brooks kertoo.