Puolustaja Ville Heinolan tilanne näyttää tällä hetkellä siltä, ettei kausi ole jatkumassa enää pitkään Winnipeg Jetsin mukana.

18-vuotias suomalaistulokas joutuu seuraamaan myös seuraavaa ottelua katsomosta käsin, eikä hän voi pelata NHL:ssä enää kuin yhden ottelun ennen kuin tulokassopimuksen ensimmäinen vuosi käynnistyisi. Tästä syystä Jetsin toimistolla mietitäänkin tarkkaan seuraavaa liikettä.

Sportsnetin toimittaja Sean Reynolds uskoo, että nuori puolustaja jatkaa kauttaan AHL:n Manitoba Moosessa tai Liigassa Lukon mukana.

– Poolman nousee tänä iltana kokoonpanoon ja Heinola jää ulos. Mauricen kommenteista päätellen kuulostaa siltä, että Heinolan päivät ovat Jetsissä tämän kauden osalta ohitse. Seura haluaa, että hän saa isompia minuutteja alemmalla tasolla, toimittaja povaa.

Sean Reynolds

@snseanreynolds
Poolman draws into the line up tonight and Heinola comes out. Judging by Maurice’s comments it sounds like Heinola’s days with the Jets are numbered this year as the team would prefer he get bigger minutes at a lower level.