6 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava NHL-tähti joutui koirankoppiin – sisäpiiritoimittaja povaa siirtoa

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin kallispalkkaisimpiin pelaajiin lukeutuvan keskushyökkääjä Kyle Turrisin rooli joukkueessa on jäänyt alkukaudesta minimaaliseksi.

Massiivista kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaa kesään 2024 asti nauttiva Turris on pelannut alkukauden otteluissa pahimmillaan alle 10 minuuttia illassa, joten miehen tilannetta joukkueessa ei voi hyvällä tahdollakaan luonnehtia järin mairittelevaksi.

Kokenut NHL-toimittaja Bob McKenzie muistuttaa, ettei ole mikään salaisuus, että Predatorsin GM David Poile yritti kaupata Turrisia aktiivisesti viime kesän sen jälkeen, kun vapaiden markkinoiden isoin sentterivonkale Matt Duchene oli solminut pitkän ja rahakkaan sopimuksen Nashvillen kanssa.

McKenzie kohottaakin seuraamaan Turrisin tilannetta tarkalla silmällä. Huolimatta surkeasta peliajastaan kanukki on joka tapauksessa iskenyt kuuteen peliin mukavat tehot 2+2, minkä myötä sentteri on tällä hetkellä 54 pinnan kausitahdissa.

Viime kaudella pelaamissaan 55 runkosarjapelissä vaisut tehot 7+16 iskeneen Turrisin arvo ei ole nykyisellään lähelläkään muutaman vuoden takaista, joskin McKenzie uskoo hyökkääjälle löytyvän käyttöä toisaalla oikean suuruista korvausta vastaan.