© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – Kärpät: Klassikko-ottelu Nordiksella

Liiga
HIFK – Kärpät
Torstai 17.10. klo 18:30

Liiga jatkuu torstaina yhdellä ottelulla ja kyseessä onkin yksi kotoisen sarjamme klassikko-otteluista: HIFK – Kärpät pelataan Nordiksella. Joukkueiden alkukaudet ovat sujuneet hieman eri tahtiin ja tästä ottelusta haetaan varmasti uudenlaisia asemia. HIFK tarvitsee nyt itseluottamusta ja voittoja – mutta onko niitä odotettavissa vahvistuneita Kärppiä vastaan?

HIFK katkaisi tappioputkensa TPS:ää vastaan niukalla voitolla. Ottelussa HIFK pelasi päällekäyvää kiekkoa, eikä TPS päässyt kunnolla tonteille. Maalinteko tuottaa Jarno Pikkaraisen suojateille yhä lähes ylimaallisia vaikeuksia, vaikka paikkoja joukkue luo edelleen hyvään tahtiin. Vaikka TPS ei ole kummoinen mittari tällä hetkellä, HIFK:n esitys herätti – jälleen kerran – lupauksia paremmasta.

Kärpät pelasi tiistaina viimeisen CHL-runkosarjapelinsä, joka päättyi voittolaukauskisan jälkeen voittoon. Tämä ei kuitenkaan riittänyt jatkopaikkaan, joten oululaiset lähtevät HIFK-otteluun tästä kiukustuneena. Kärpät hankki viikolla paluumuuttaja Julius Junttilan, joka pelasi viime kaudella sekä KHL:ssä ja SHL:ssä. Kärpät ei ole ihanteellisin vastus maalintekovaikeuksista kärsivälle HIFKille, sillä joukkueen alakerta on pitänyt koko kauden todella hyvin ja maalivahtikaksikko Justus Annunen – Patrik Rybár on onnistunut loistavasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Torstain liigaottelu vaikuttaa etukäteen sangen tasaiselta ja tässä matsissa ei välttämättä tulla mässäilemään maaleilla. Peli tulee olemaan varmasti tarkkaa ja ainakin itseäni tässä ottelussa kiinnostaa vähämaalisuuteen satsaaminen. Vetosuositus otteluun on Ottelussa alle 4.5 maalia kertoimella 2,31.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.